Minőségi jellemzők

Konyhabútorainkra 1+2 év minőségi garanciát vállalunk, ami a megszokott egy évnél jóval több. Tehetjük mindezt azért, mert kiváló minőséget adunk, valódi képzett és tapasztalt beszerelő csapattal dolgozunk .

A korpusz vagy bútortest anyaga 18 mm-es, az ajtó színével megegyező, műanyag borítású bútorlap. A lapok éleit 1 mm-es műanyag éllel ún. ABS-szel zárjuk. Ezzel a test gyakorlatilag vízhatlanná válik. A test CNC technológiával, milliméter pontossággal készül. Az így elkészült korpuszokat 10-15 cm-es állítható lábakra helyezzük, melyek segítségével a bútor tökéletes vízszintbe állítása gyerekjáték. A lábak elé porzáróval ellátott lábazati léc kerül,amely egy mozdulattal lepattintható, lehetővé téve a szekrények alatti takarítást.

Az ajtók kivető pántjai az osztrák Blum gyár termékei, mely magas minőségét a cég által garantált élettartam garancia szavatol. A fióksínek szintén Blum termékek, 25 kg-ig terhelhetőek, és ártól függően három típusból választhatóak. A fiókok praktikus belső kialakítására is számtalan lehetőséget kínálunk.

Az ajtófrontok minden esetben Olaszországból érkeznek, eleget téve az ott több tízéves tapasztalattal rendelkező gyártás minden elvárásának. A nálunk vásárolt konyhabútorajtókat pneumatikus ütközővel látjuk el, biztosítva a hangtalan ajtócsukódást.
Munkalapokból a német Lechner, illetve a magyar Hungarolap termékeit forgalmazzuk. Ezek mind minőségi ellenőrzésen átesett hő és saválló dekorit borítású lapok, melyek élettartamát illetve megjelenését is nagyban fokozzák a különböző élbeültetések és élzárások (acril, inox, fa). Vastagságuk 4-10 cm-ig változhat. Beépíthető gránit vágódeszka és a pult síkjában kipattintható késtartó rendelésére is van mód. Újdonság a magyar piacon a Lechner üvegfelületű munka és hátfalpanel rendszere, ami különösen a minimalista konyhák éke lehet.

 

Kínálatunkban megtalálható még az ún. Corian (akril) és a Rockwool pult is.
A kihúzható rendszerek, vasalatok teljes kínálata rendelhető, a választást segítendő, mindezek a bemutatóteremben működés közben is megtekinthetőek. (italtartók, kamravasalatok, kenyértartók, beépitett vasalódeszka stb.)

 

Világítások ...