Ambra - A legelegánsabb
Mívesen kidolgozott klasszikus íves marású meszes árnyalatú, többszörösen antikolt nagyon elegáns, kecses szinte légies modell. Rézbetétes metszett üveg, babás díszlécek, sok apró kiegészítő, és egy csinos porcelánfogó mutatja az Ambra valódi különlegességét.

Casale - Epoca
Pácolt elegáns cseresznyefafront, finom vonalvezetés, rengeteg kiegészítő teszi igazán sokarcúvá ezt a modellt.

Ducale - A nagy kedvenc
Finom marású, egyszerű szerkezetű, több rétegben pácolt és antikolt kőrisfa front. Az oly divatos meszes színben, melyet az angolok a 16. században találtak ki, és valóban meszet öntöttek a fára, megmarva az alapszint, s ezzel elérve a beige-rózsaszínes árnyalatot. Ma ez már jóval korszerűbben több rétegben pácolva majd visszacsiszolva készül. A típusból rendelhető másik szín a sötétdió,s ezek egymással akár kombinálhatóak is. A Ducale díszítő eleme egy finoman faragott kis virágszirom, amely több elemen is visszatér. Elegáns porcelánbetétes antik fogó egészíti ki a harmonikus összképet.

Imperiale - Az igazi klasszikus
Az egyik legszebb bútorunk. Tömör antikolt cseresznyefa front,korabeli szúmarást idéző patinával, különlegesen szép egyedi ajtóformával. Elegáns íves kürtő, kecses antik fogó, míves faragott pilaszter, íves apácarácsos fiókok. Az üveg egyedi tervek alapján készült és olyannyira jól sikerült, hogy több hazai gyártó is megpróbálta lemásolni. Mindezek a stílusjegyek együtt adják az Imperiale királynői megjelenését.

Ivana - Angolszász
Korabeli angolszász hangulatot idéz ez a tömör diófa frontú (az angolok kedvenc bútorfafajtája volt az akác előtt) sötét tónusú igazi klasszikus. Az ajtók élei patinás tördelt jellegű csiszolást kaptak.

Selva
Mediterrán hangulatú, mézszínű szögletes formájú gesztenyefa front. Metszett üveg, egyszerű rézfogó, csinos fűszerpolcok emelik ki a délies hangulatot.

Tosca - Az igazi mediterrán
Gyönyörű megmunkálású dúsan erezett tömör gesztenyefafront, melyen szinte érezni a nemes fa illatát. Finom hangsúlytalan fogó, egyszerű üveg. Ennek a modellnek az ajtó páratlan szépsége adja meg utánozhatatlan hangulatát.

Village - Country avagy vidékies
Francia vidéki kúria hangulatát idéző formavilág. Egyszerű, barátságos letisztult stílus. Az ajtók tömör kőrisfából készülnek, könnyed keretes szerkezettel. Az épített falak, vesszőkosarak, bortartók, kemence jellegű kürtők mind a múltat idézik, ám a belső számtalan technikai újítást mutat. A sok apró kiegészítő, finom metszésű virágmotívumos pilaszter, a tányértartó, valamint a három pasztell árnyalat mind a természetes otthonos egyszerűséget hivatott hangsúlyozni.