Beépíthető készülékek

Egy jól sikerült vacsora titka a részletek összhangjában rejlik.Nem csak a fogások és a minőségi alapanyagok kiválasztása fontos, hanem a környezet is ahol ételeinket elkészítjük.
Napjainkban már nem lepődünk meg egy öntisztuló, többnyelven beszélő programozható sütőn, vagy egy számítógépvezérelte hűtőn sem, aki az éj leple alatt friss reggelit rendel nekünk az interneten.Újdonságok, és csodák mégis minden évben vannak.
11 év konyhabútorforgalmazás után mi csak olyan cégek termékeit forgalmazzuk, akiknek kiépített és jól működő szervízhálózata van Magyarországon.Partnereink weboldalain minden részletet megtalálnak a készülékekről, a technikai paraméterekkel és a beépítési méretekkel is.

Partnereink:
 

 

Egy-egy különlegességet emelnék ki, a nagyon széles és sokrétű kínálatból.

 

1. Különleges íz extrákkal

Forró, mint a pokol, fekete, mint az ördög, édes, mint a szerelem.Ez a régi mondás magában foglalja mindazt, melyekkel egy igazán jó kávé rendelkezik.A Miele beépíthető kávéautomatája ennél is többet tud.Egy gombnyomás és három másodperc alatt elkészíti a kiválasztott kávétípust.Ezt a magas nyomáson működő forralóegység teszi lehetővé.

2. Gőzpárolók

A gőzpárolás az ételek elkészítésének legegészségesebb módja.A folyamat során kevesebb ásványianyag, vitamin és nyomelem megy veszendőbe, mint a normál főzésnél.A Miele gőzpárolóban elkészített brokkoli vitamintartalma pl 50 %-al magasabb, mint a normál fazékban főzőtt hasonlóé.A magasabb tápanyagkoncentráció intezívebbé, ízesebbé teszi ételeinket.

3. Edénymelegítő

A sütő alá építhető edénymelegítő forrólevegős cirkulációs rendszerének köszönhetően, csészék, tányérok és edények melegentartására alkalmas. Három különböző típusból lehet választani.

4. Tepan Yaki ún.japángrill

Ezen a nemesacél lapon olaj és zsír hozzáadása nélkül grillezhet, piríthat vagy flanbírozhat s közben a japán konyhára oly jellemző módon folyamatosan fűszerezheti a készülő ételt.Engedje szabadon fantáziáját, készítsen többféle ételt ugyanabban a szaftban, vagy fűszerezze tovább s alakítson ki egészen új ízeket..friss hal, ropogós zöldség, ahogyan Ön szereti.

 

Már azt hittük nincs új a nap alatt, de ekkor a Siemens előrukkolt két forradalmian új hűtőjével.

1. VINO THEK-beépíthető borhűtő

Rendkívül elegáns nemesacélkeretbe foglalt üvegajtóval készült a borokat optimálisan a legkedvezőbb hőmérsékleten tartó italhűtő, átlátszó belső halványzöld palacktartókkal.

2. ANTIBACTERIÁLIS HŰTŐ

Még nagyobbhigiénia a hűtőben.Egy jó hűtőszekrény legfontosabb feladata az élelmiszerek frissességének hosszú idejű megtartása.
A Siemens ezért alkalmazza az AGION nevű antibacteriális rendszert.Az AGION egy ezüst alapú természetes bevonat a hűtő falán, és az ajtó belső oldalán, amely hatásosan gátolja abactériumok és penészgombák szaporodását.Így az étalek tovább frissen maradnak.

3. Sütőkocsi és teleszkópos sütősín

Kényelem és biztonság .A sütőkocsi 1971-es feltalálása óta különleges biztonságot kínál.Az ajtóra rögzített sütőlapok a sütő kinyitásakor az ajtóval együtt kigördülnek, és könnyen hozzáférhetővé válnak anélkül, hogy a forró sütőtérbe kellene nyúlni.

4. SoftMatic

A legmodernebb technikai megoldásnak köszönhetően a sütőkocsi már automatikusan, gombnyomásra is működtethető, gombnyomásra működtethető.A kezelőszervek jobb oldalán található gomb érintésével a sütőkocsi automatikusan kigördül, míg a baloldali gomb megnyomásával tökéletesen záródik.